Koukuttava juttu

Säilytystilaa ei ole kai koskaan liikaa, ainoastaan tavaraa. Meillä on eteisessä ihan reilun kokoinen liukuovellinen kaapisto ulkovaatteille, mutta se on täynnä perheen omia vaatteita niin, että pursuaa. Toki kun tietää, että vieraita on tulossa, niin tilaa tulee tehtyä vieraiden takeille. Mutta varsinkin lasten kavereita käy lähes päivittäin, ja ulkovaatteet jäävät useimmiten lojumaan lattialle tai jonnekkin outoihin paikkoihin. Eivät tietysti kehtaa mennä ovellista kaappia kollailemaan ja etsimään tilaa omalle takilleen. Ulko-oven lähettyviltä lähtee portaikko yläkertaan ja siinä olikin oiva paikka muutamalle lisänaulakolle. Olen haaveillut siihen Muuton Dotseja, mutta koska tuntuu, etten niitä malta ostaa ihan lähiaikoina, niin vastaan tuli HouseDoctorin kivat metalliset koukkunaulakot. Nämä ajavat asian pika-apuna kaverien ulkovaatteille ja ovat mukavasti käden ulottuvilla. Pidin kotona luennon, kuinka siihen ei sitten omia takkeja jätetä ja blaa blaa blaa. Kenenkäs laukku siitä on nyt sitten yllätetty killumasta useimmiten? No tunnustan, mutta kun se on niin kätevä tuo koukku tuossa....
13 kommenttia

 1. Nämä taitavat olla kätevämmät kuin dotsit!Vaikka kauniit ne dotsitkin ovat seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kokemusta Dotseista vielä, mutta saattavat olla jopa kätevämmät tuon koukun ansiosta, totta:)

   Poista
 2. Nämä taitavat olla kätevämmät kuin dotsit!Vaikka kauniit ne dotsitkin ovat seinällä.

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus! Osusi ja upposi! Kuinka olenkaan viimepäivinä käynyt keskustelua juurikin samoista asioista. Ensinnäkin jokainen laittaa omat vaatteensa naulakkoon ja toiseksi, kavereille varatut naulakot jätetään tyhjiksi. Paitsi minun takkini näköjään niihin mahtuu aina. :) Että sellaista opetusta. :)
  Kauniit koukut olet löytänyt. Itse kaipaan/etsiskelen naulakoita toiseen ns vieraseteiseen. Useampaa olen testaillu, mikään vaan ei ole vielä kolahtanut. Joten, jatkan etsimistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, *älä tee niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä opetan*
   Kylläpä se kannattaa odotella niitä mieluisia, joskus ne ne vielä vastaan tulevat:)

   Poista
 4. Onpas kivat naulakot ja näppärän paikankin olet niille löytänyt :)
  Hyvää pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan mietin, että viitsiikö tuohon laittaa, jos siinä sitä kamaa rupeaa olemaan sitten paljonkin, mutta ainakin vielä on ollut toimiva ratkaisu. Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinne!

   Poista
 5. Minäkin olen miettinyt portaisiin lisänaulakoita juurikin omille käsilaukuille :) Mutta nyt portaat menevät remppaan eikä naulakot enää toimisi rempan jälkeen eli jotain uutta on keksittävä.

  Mukavaa pääsiäistä sinulle Mari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä näille koukuille ja naulakoille on aina käyttöä, laittoi ne mihin vaan. Ihanata pääsiäistä sinne myös<3<3<3

   Poista
 6. Tosi kivat, meillä on saman sarjan House Doctorin vessapaperiteline veskissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin muuten senkin siellä Zico`sissa. Sekin oli kiva:)

   Poista
 7. Tuo ongelma on meilläkin, mut tähän kotiin ei saada oikein laitettua naulakkoja vieraille. Uuteen ajattelin sitten satsata :) jotain kivaa seinille. Nämä näyttää kyllä todella käytännöllisiltä ja kauniilta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!