Vitriini

Korkki on materiaalina taas täällä. Omaa silmää se miellyttää enemmän ja enemmän, samoin kuin puu yleensäkin. Näinkö se sisustusmaku muuttuu, hiljalleen ja salakavalasti? On meillä ennenkin ollut puuta: kirsikan väriset hyllyt ja sohvapöytä. Eikä ihan selkeä tyyli ole aina ollut meilläkään valloillaan. On kuulkaas oltu kallellaan maalaisromanttiseen ja rahdattu maitotonkkia pihalle ja ruutuverhoja ikkunaan. Nyt taas tuntuu, että jotain pehmentävää saa olla juurikin puun muodossa.  Iittalan kaunis Vitriini-rasia ihastuttaa korkkisella alaosallaan. Sopivasti kontrastia materiaalien vastakohdissa. Lämpöä ja kovuutta. Ja on tuolla autotallissa taas yksi projekti odottamassa, puuta sekin siinä alkukantaisimmassa muodossaan.
8 kommenttia

 1. Hui :D Minä ole heivannut kaiken vähänkin maalaisromattisen kodista pois. Joskus tykkäsin ja nyt se saa karvat pystyyn :D Mullakin täällä projektit seisoo, on taas sellanen sisustukrapula :D Ei pysty tekeen mitään..Mukavaa päivä jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo aikaa. Päivällä ei pääse ja illalla on lasten harrastuksia tai kaupassa käyntiä. Sitten jo laitetaan pieni nukkumaan ja itseäkin väsyttää siinä vaiheessa. Ehkä taas viikonloppuna jossain välissä...

   Poista
 2. Muuttuuhan tuo sisustusmaku. Opiskelija-aikoina pidin sinisestä sisustuksessa. Ja, nyt en voi ajatellakkaan. No, lastenhuoneissa, mutta en esim sovalle tyynyjä. Mutta, puu ja vihreä tuovat kyllä kodikkuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ei mullakaan mene jostain syystä, vaikka haluaisin tykätä ja muilla näyttää kivalta. Mutta vihreä kyllä tekee paluuta meille ainakin niissä tyynyissä varmaan jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Aivan ihana! :) vaikka itse asun puun ympäröimänä, niin kaipaan hieman puun väriä kotiini! Huonekalujen tai pienten elementtien vuorossa! :)

  VastaaPoista
 4. Miksi tuo sisustusmaku muuttuukin niin vauhdilla? Juuri kun sain kotini maalaisromanttiseksi niin se alkoikin tulla korvista ulos ja nyt haluaisin tosi selkeän ja yksinkertaisen sisustuksen mutta teeppä se yhdessä yössä sormia napsauttamalla, lompakkoa avaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, niinpä:) Onneksi mulla on vähän pidempi sykli ollut tuon maun muuttumisen kanssa. Mutta muuten kaikkia "tarpeita" kyllä ilmaantuu vähän turhan usein.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!