Pyykkisäkki, josta on moneksi

Kenelläpä ei olisi tarvetta säilytellä tavaraa jos toistakin? Varsinkin lapsiperheissä lelut ovat ongelma nro 1. Ihastuin näihin HouseDoctorin ihan mahtaviin pyykkisäkkeihin. Ne on tilavia (halkaisija 40cm ja korkeus 50cm), sisäpinta on muovitettu ja  kaiken lisäksi nämä on erittäin katseenkestäviä. Blogiyhteistyön merkeissä meille kotiutui kaksi mustavalkoruudullista säkkiä Kurikassa sijaitsevasta Zico`s -sisustuskaupasta. Kuosin valinta olikin vaikeaa, sillä kaikki olisivat olleet ihania. Siinä mielessä ylitin itseni, että ainaisen raidallisen (mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi, vai miten se meni..?) sijaan päätin yllättää itseni ja valita ruutua. Olen supertyytyväinen näihin säkkeihin. Lelut sujahtavat näihin (melkein) itsestään. Pussin suussa on vahvikerengas, mikä pitää säkin ryhdikkäänä ja helppokäyttöisenä.
 
Zico`s on myös verkkokauppa ja täytyy kyllä antaa kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tämän puodin nettisivuille. Kauniit ja selkeät. Kannattaa ehdottomasti kurkata, sillä HouseDoctorin lisäksi täältä löytyy 20 muutakin merkkiä. Ihastuin muuten itse näihin Joel Jyringin hurmaaviin kortteihin, kauniit kuvat ja ihanat tekstit. Hurmaavia kerrassaan! Zico`s on perustettu viime vuoden kesällä ja nettikauppa marraskuussa. Paikan päällä palvelemasta löytyy itse yrittäjä Piia. Kannattaa käydä Kurikassa kurvailemassa, niin tuotteita pääsee ihailemaan ihan paikan päällä. Ja kerrottakoon, että loppuviikosta käynnistyy arvonta aiheeseen liittyen. Pysykäähän kanavalla!
 

8 kommenttia

 1. Kivat säkit, kauniissa huoneessa. Tuollaisille säkeille on kyllä aina käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä monikäyttöisiä tosiaan. Imaisevat yllättävän ison määrän tavaraa sisuksiinsa myös.

   Poista
 2. Oi miten kivan näköiset säkit, pitäisköhän uudistaa pyykinkeräys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihenhän nämä onkin just tarkoitettu. Meillä on kaapissa pyykkikori ja siihen tarkoitukseen ei ollut tarvetta. Mutta raikastavat varmasti kenen vaan kylppärin ilmettä! Hintakaan ei ollut paha, vaan 14,90€.

   Poista
 3. Meilläpä juuri samankuosinen, hieman matalampi versio säkistä. On kyllä hyvä & kaunis leluille.
  Kiva lastenhuone muutenkin, itsekin haaveilen tollasesta a-kirjaimesta pienelle.. kävispä vielä just sama kirjain ;) Ps. jäi vaivaamaan et mikä tuo keltainen juttu on, jossa kukka lipaston päällä?

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!