Paljon melua Nappulasta

Tähän asti olen ihaillut näitä Iittalan Nappuloita vaan muiden blogeissa. Siinä mielessä ihan outo tapaus tässä blogimaailmassa vissiin. En vaan ole malttanut ostaa, kynttiläkippoja ja kynttilänjalkoja kun kotoakin kyllä löytyy. Mutta tottahan se on, että tällä on ihan koristearvoa. Kaunis muotoilu. Vaan enpä olisi arvannut, että kun ensimmäinen Nappula meille tulee, se on pastellisävyinen vihreä. Halvalla kun sai, tämä vanha virsi. Halpa-Hallissa hinnaksi jäi 7€. Ajattelin ensin, että suhautan sen sprayllä mustaksi, mutta kun se tuossa pöydällä on kököttänyt, en ole enää ollenkaan niin varma sen lopullisesta väristä. Se on alkanut vakuuttaa mut ihan omana itsenään, juuri sellaisena kuin on. Ja mikä oudointa, sain vision vihreästä matosta olkkariin, HÄRREGUUD! Mitä mulle tapahtuu?!!
(ja loppuvisailuna: kuka löytää ensimmäisenä punaisena loistavan yövalon viimeisestä kuvasta? Tämä oli ihan tarkoituksella piilotettu tuonne;)


16 kommenttia

 1. Huomenta vaan :) Onkos se tuolla pöydän alla? Mä olen kans katsellut noita nappuloita, en oikeen tiedä tykkäänkö vai en. Jotexilta joskus tilasin sellasia ihan saman näköisiä metallisia varmaan vähän matkittu tuosta. Kummallinen värien hinku kulkee täällä blogimaailmassa :D.Pian varmaan saamme ihailla vihreää mattoasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt miten maton kanssa käy, jos ensin koittais tyynyillä. Joo pöydän alla kurkistaa. Kaikkea paljastuu, kun suurentaa näitä kuvia, mitä ei kuvanottotohinassa huomaa:)

   Poista
 2. Sehän sopii oikein kauniisti teille, älä maalaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vähän ajattelinkin, että saa olla noin:) Kiva kun liityit lukijaksi<3

   Poista
 3. Oi, ihanan värinen nappula. Tämä vihreä väri on nostanut mukavia/hauskoja keskusteluja/ajatuksia täällä blogeisssa. Niin, inhokkina kuin suosikkina. Meillä vihreää on keittiön tapetissa ja verhoissa, tykkkään edelleen. Muualla kyllä ei ole, enkä laittaisikaan enempää. Jään odottelemaan sun mattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu katotaan nyt sitä mattohommaa. Voi olla, että siihen kyllästyisi yhden kesän jälkeen. Mutta eihän sitä tiedä koskaan:)

   Poista
 4. Itellä kävi ihan samnalain tuon nappulan kanssa, vaikka ei nuin halvalla lähtenyt :) Yhtäkkiä janoankin vihreää sinisen lisäksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tullut joku ihme värihimo tässä viimeaikoina:)

   Poista
 5. Miten herkullinen ja tietty muodikas väri ;-)
  Heti liityin myös lukijaksi, kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika keväinen ja raikas on tuo vihreä kyllä. Kiitos ja mukava kun jäit lukijaksi:)

   Poista
 6. Sopii hienosti tuo pastellin sävyinen nappula! :) itse olisin kanssa näitä käynyt osteskelemassa, mutta halpa-hallia ei mailla eikä halmeilla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin jäi kaksi silloin sinne ja nyt harmittaa, kun en toistakin ostanut, olis vaikka sen voinut sitten maalata eriväriseksi.

   Poista
 7. your candle is beautiful! as your photos! I like that !!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!