Modernin ja talonpoikaisen liitto: kauniissa kodissa

Ajattelin, että välillä olisi mukava täällä blogin puolellakin käydä vähän kylässä. Haluan esitellä teille kodin, jossa on silmiä hivelevällä tavalla yhdistelty modernia ja talonpoikaista tyyliä. Värejä on myös uskallettu käyttää rohkeasti. Lopputulos ei ole ollenkaan yltiöromanttinen, vaikka vanhoja kalusteita onkin paljon. Kuvatulva onkin nyt melkoinen ja tästä olisi saanut vaikka ihan oman postaussarjansa.
Noissa vanhoissa huonekaluissa on jotakin sellaista, mitä ei voi kopioida: tunnelma. Aidosti vanha on myös kestävää: jos se on kestänyt jo pari sataa vuotta, se myös kestää todennäköisesti saman verran eteenpäin. Ja mikäli muuten olet talonpoikaista huonekalua vailla, sähköpostini kautta voi tiedustella, laitan yhteystiedot niitä tarvitsevalle.11 kommenttia

 1. Onpas kaunis koti, vanhaa ja uutta sulassa sovussa. Onko tuo mustavalkoinen kappa keittiössä Marimekkoa? Olen ihastunut tuohon Marimekon tarjottimeen. Se on sitten haavelistalla, kunhan saan eka Hetkiä verhot yhteen huoneeseen.

  VastaaPoista
 2. Kaunista, tosiaan hienosti yhdistelty uutta ja vanhaa :)

  VastaaPoista
 3. Tässä on tunnelmaa! Omaa silmää miellytti eniten tuo sininen ajanpatinoima senkki..

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä ihanasta kuva tulvasta ! Kyllä on kaunis koti :) Tälläisten kuvien näkemisen jälkeen tulee aina tylsä olla omassa kodissa :D Miksei meillä oo sitä kaappia ja tollasta seinää ja ja ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä. Niin tulee,muiden kodit on aina kivempia:) Mutta, ajattele, jollekkin voi tulla sama tunne sun kodista:)

   Poista
 5. Oi, ihana koti! Erityisesti ihastui tuohon puuautoon.:) Niin, ja kaikki marimekon verhot. Kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä se olekaan mikä tahansa auto, vaan Mannerheimin autosta kopio, jos ihan oikein muistan..

   Poista
 6. Tykkään kovasti, kun on yhdistetty vanhaa ja uutta - tuo mukavasti kerroksellisuutta kotiin :) Huomasin Vaasi valaisimen yhdessä kuvassa, valaiseeko hyvin? Olen miettinyt sitä meidän pieneen ruokailutilaan pöydän päälle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!