Mikä on sinun horoskooppikukkasi?
Katsokaa, minkä ihanan kimpun pikkuisemme sai syntymäpäivänään?! Niin herkkä on tuo pieni (kirsikan?)kukka tuossa oksassa. Ja kauniit sävyt. Tällainen kimppu sopisi koristamaan vaikka kastepöytää. Itsellä tuli tästä kumpusta mieleen Geisha-suklaa :) Kukkaset ilahduttavat kyllä aina, poikkeuksetta. Silti niitä tulee itsekin muille vietyä harmittavan vähän muuten kuin juhlapäivinä.
Minulle tupsahtaa sähköpostiin silloin tällöin Kauppapuutarhaliitolta kukka-aiheisia tiedotteita ja tänään vilkuilin heidän sivujaan vähän tarkemminkin. Tiesittekö, että jokaisella horoskoopilla on omat kukkansa? En itse ollut tiennyt tätä. Ajatushan on varsin kiva, jos vaikka synttärikimppuun valitsee ihan nimikkokukat. Saa personoidumman kimpun, joka koskettaa vastaanottajaa varmasti vieläkin enemmän. Itselleni osuu neilikka, mistä kyllä tykkäänkin. Tässäpä lista teillekin näistä horoskooppikukista:

Kauris – tulppaani
Vesimies – neilikka
Kalat – iiris
Oinas – hajuherne
Härkä – kielo
Kaksoset – orvokki
Rapu – unikko
Leijona – ruusu
Neitsyt – lilja
Vaaka – päivänkakkara
Skorpioni – krysanteemi
Jousimies – hyasintti

p.s. Onhan se ystävänpäiväkin tulossa...

11 kommenttia

 1. Oi, kyllä on kerrassaan ihana ja herkkä kimppu. Vielä täytyy hetki odottaa että kirsikka alkaa kukkia omassa pihassamme. On kaunis! Lilja on näköjään minun horoskooppikukkani, en ole tällaista ennen ajatellutkaan, horoskooppikukka. Mutta, tosiaan ajatuksena kaunis, sankarille oma horoskooppikukka kimppuun. Meillä on perheellä oma vakiintunut kukka, kalla. Kallaa minulla on ollut morsiuskimppuna ja jokaisella lapsella kastepöydässä. Mutta, tämä horoskooppikukka täytyykin laittaa muistiin!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kimppu :) Höh mä oon hajuherne :D vaikka kaunishan tuo kukka on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kerran kasvattaa hajuherneitä, mutta tuli kyllä niin kituliaita niistä:)

   Poista
 3. oh beautiful flowers ! nice colors !

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kimppu - niin herkkä ja samalla raikkaan keväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo limenvihreän ja hempeän pinkin yhdistelmä on kyllä ihana<3

   Poista
 5. Todella kaunis kimppu - niin herkkä ja samalla raikkaan keväinen :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!