Kera Interiorin Luoto

Olen heikkona kauniisiin valaisimiin, tunnustan. Mutta jos jotain olen oppinut, niin sen, että kyllä sen valaisimen tehtävä on myös valaista kauniisti. Opaalinvalkoiset, akryyliset valaisimet tekevät juuri sen. Valo on pehmeä ja jakaantuu kauniisti ympäristöön häikäisemättä. Olohuoneen uuden kattovalaisimen kriteereinä oli tietysti myös se kaunis ulkomuoto. Halusin mahdollisimman näyttävän valaisimen, mutta toisaalta se ei saanut peittää näkyvyyttä. Kera Interiorin Luoto-valaisin täytti kaikki nämä kriteerit: halkaisija tässä valaisimessa on 66cm, mutta litteä muoto ei peitä näkyvyyttä. Ja miten kaunis valaisin onkaan iltaisin, kun valo palaa! Luoto on hakenut muotonsa vedestä esiin työntyvästä kivikosta ja väreilystä, jonka kiveä vasten lyönyt aalto jättää jälkeensä heijastaen kuvajaisen veteen. Valaisimen on suunnitellut Elisabeth Salonen, joka on mm. valittu vuoden 2012 vuoden teolliseksi muotoilijaksi Suomessa. Voisiko valaisimen muoto olla enää skandinaavisempi? Ja selailkaapa Kera Interiorin valaisimet läpi. Aikamoinen arsenaali klassikoita tai tulevia sellaisia. Ennestään meiltä löytyy olohuoneesta La Boheme ja keittiöstä Monopol harmaana.
 
 

 

Valaisin on saatu bloginäkyvyyttä vastaan

4 kommenttia

  1. Kaunis valaisin! Täytyykin katsastaa valaisimia tarkemmin, jospa tuolta löytyisi meidän olkkariin vihdoinkin valaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti onnistaa:) Meillähän oli ennen sellainen Ikean Maskros (se voikukkapallon näköinen), mutta ei kyllä valaissut mukavasti yhtään.

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!