Juhlaa pukkaa

Tänään  meillä vietetään nuorimman ensimmäistä synttärijuhlaa. Eilinen menikin jo esivalmisteluissa. Tällaisia vähän isompia (siis synttärit jne.) juhlia valmistellessa tapahtuu yleensä muutama asia aina:
1. Ajan tajun hämärtyminen. Sitä ajattelee, että tekaisenpas nuo kakut tuosta vaan, mutta aikaa vierähtääkin yhtäkkiä muutama tunti.
2. Joku loppuu kesken tai unohtuu ostaa. Tällä kertaa kerma loppui ja puoliksi koristeltu kakku odottelee viileässä. Ai niin, ja muffinssien kuorrutukseen pitäis vielä jotain ostaa.
3. Kotia katsoo joidenkin extra-kriittisten linssien läpi. Sitä melkein pitäisi porstata katotkin, kun tuntuu, että on NIIN sotkuista. Oikeasti vieraat eivät huomaa tällaisia asioita, riittää kun sukat eivät takerru lattiaan;)
4.Stressitaso nousee johtuen kolmesta edellisestä kohdasta.
 
Onneksi suurimmat jutut on nyt tehtynä, eikä millekkään stressille oikeasti edes  ollut aihetta. Postausta pikkuherran juhlakoristeluista ja herkuista tulee ensiviikolla.
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommenttia

 1. Tiedän tuon tunteen ;). Meillä on neidin synttärit ensi viikonloppuna ja nyt jo vähän meinaa stressata... Kivoja juhlia teille!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 1-vuotiaalle! Tuo tunne kuulostaa niin tutulta. Kaikki kuitenkin yleensä menee ihan hyvin ja valmistuu ajallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että kaikki menee yleensä hyvin vaikka jossain vaiheessa tuntuu, että on vielä sata asiaa tekemättä:)

   Poista
 3. Onnea sinne :) Ja varsin tuttu tunne täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Luulen, että tuo tunne on yleismaailmallinen kaikkien naisten keskuudessa;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!