Hip hei - viikonloppu!

 
Ja viikonloppu olis sitten taasen, liekö sen villiinnyttämänä tuo vähän sakean oloinen otsikko.  Meillä ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia. Muutama edellinen viikonloppu on mennyt enemmän tai vähemmän lennossa:  pari viikkoa sitten oli synttärit ja viime viikolla vanhimmalla lapsella turnausta Vaasassa asti, jossa mies oli pojan kanssa ja minä kahden muun lapsen kanssa kummikirkkoiltiin ja kyläiltiin naapuripitäjässä (tai kuntaliitosten myötä vissiin tässä omassa kaupungissa kai?). Mukavaa vaihtelua nekin olivat ja nyt tuntuu taas kivalta viettää omalla sakilla pari päivää ruokaa tehden ja vähän ulkoillen. Oikein mukavaa ja voimaannuttavaa viikonloppua kaikille. Mä meinaan ostaa itselleni irtsareita huomiseksi, sillä se on karkkipäivä:)
6 kommenttia

 1. Hyvää viikonloppua sinnekin. Täälläkin tuhottu irtsareita kilokaupalla porukalla, ihan parasta :D. Ja ihania leinikkejä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin. Irtsarit on niin pop aina siihen asti kun tulee se ähky olo;)

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo keittiön mustavalkoinen verho! Peukut irtonameille. Pitäisköhän minunkin... 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää;) Olen itsekin tykännyt tuosta Marimekon verhosta tosi paljon. Mukavaa alkavaa viikkoa.

   Poista
 4. Kuulostaa mukavalta. Se on niin parasta joskus ettei ole mitään isompaa ohjelmaa. Saa vain olla kotona. Kivaa viikonloppua Mari .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mukava joskus vaan olla kun muutkin perheenjäsenet ovat koolla.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!