maanantai 1. helmikuuta 2016

Hiilarikammoisilta kielletty ruoka

Täällä ollaan niin flunssan kourissa, että en muistanutkaan millaista se on. Onneksi tänään tuntuu jo, että olo on parempaan päin. Eilinen menikin mahdollisimman vähillä energioilla. Oikein harmitti, kun ulkoilukin jäi väliin. Aurinko kun paistoi ihanasti. Ruokaa pitää silti tehdä. oli vointi mikä tahansa. Värkit löytyikin yhteen ihan supernopeaan ja jos mahdollista, niin vieläkin herkullisempaan ruokaan: miilunpolttajan pastaan. Tämä on mun yksi luottoruoka. Menee arkena nopeutensa vuoksi, mutta tätä kelpaisi tarjota vaikka vieraille.

MIILUNPOLTTAJAN SPAGETTI

(3 kynttä valkosipulia)
250g pastaa
250g pekonia
2dl (ruoka)kermaa
1 muna
1dl juustoraastetta
mustapippuria
persiljasilppua

Paista pekoni paloina rapeaksi ja lisää keitetyn ja valutetun pastan joukkoon. Lisää muut aineet joukkoon, viimeisenä muna. Lämmitä ja sekoita sen verran, että muna suurustaa ruuan, mutta ei jämähdä liikaa.
Lisää valkosipuli puristettuna.
Juustoksi käy mikä vaan juustoraaste, mutta maukkaimman saat, jos käytät parmesaania.



2 kommenttia:

Kiva kun kävit, jätä kommentti!