Ensimmäinen syntymäpäivä

Mahtavat yksivuotisjuhlat on nyt takanapäin. Kaikki meni paremmin kuin hyvin. Kakuteltiin ja kahviteltiin hyvässä seurassa. Pikkumies ehti ottaa päivän mittaan kahdet päikkäritkin, eihän sitä muuten jaksaisi juhliakaan. Koristelussa pääväri oli keltainen. Juhlatunnelma tuli muutamilla ilmapalloilla ja lippuviirillä. Samaa henkeä löytyi myös kahviliinoissa ja suloisissa pahvisissa muffinivuoissa, eikä unohtaa sovi sitä yhtä kynttilää kakun päällä.  Nämä kaikki tilasin Decora Housesta klik, josta löytyy juhlaan kun juhlaan tarpeelliset rekvisiitat. Kannattaa kurkata, jos juhlia on tulossa!
Kakun päällä olevan lippuviirinauhan tein itse kartongista ja Decora Housesta tilaamastani leipurinlangasta. Langan päät pujotin paperipilleihin tekemiini pieniin viiltoihin.  Muutamasta leipomuksesta taidan tehdä resepteineen ihan oman postauksen tässä lähiaikoina. Saan ne itsellenikin sitten arkistoitua, sillä molempia tein ensimmäistä kertaa ja olivat kyllä oikein hyviä.


6 kommenttia

  1. Oi miten kivan näköinen kattaus, ihanan pirteä tuo keltainen väri. Toiveena olisi tarjouspostaus ohjeineen, jotta saisin ensi sunnuntain juhliin inspiksiä ;) Tuo kakun päällinen ja sisälmys erityisesti kiinnostavat :)

    VastaaPoista
  2. Oi kun näyttää kattaus kivalta. Musta ja keltainen on kyllä toimiva kaksikko!

    VastaaPoista
  3. you have a beautiful decoration! and your cakes ... Just Mmmm :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!