Aurinko armas

Eilinen aurinkoinen päivä sai kyllä tosiaan tuntemaan, että kevät on jo ihan oven takana. Räystäästä nokkuva vesi ja talitinttien laulu, nuo merkit eivät voi valehdella. Oli ihana istuskella terassilla aurinkokylvyssä samalla, kun pikkumies keinui terdelle kiinnitetyssä keinussaan. Voi elämää! Tiedättehän sen tunteen, kun jonkun rankan jumpan jälkeen kropasta löytyy lihaksia, joita et tiennyt olevan olemassakaan? Vähän sama ilmiö tapahtuu sisätiloissa aina kevään auringon tullen: pölyä ja kaikenmaailman kahvivalumia paljastuu paikoista, joissa et uskonut niitä olevan. Ja mä kuitenkin imuroin lähes joka päivä, koska kotona ollaan ja sotkua tulee. Yritin lohduttaa itseäni, että ihan kaikilla muillakin todennäköisesti on sitä pölyä. Ja vetäisin sitten sälekaihtimet kiinni. Tuo ihana keltainen (mikäs sen nimi nyt sitten olikaan, jaloleinikki?) kukka tuo auringon sisään silti, eikä paljasta ihan kaikkia villakoiria. 
8 kommenttia

 1. Samaa eilen kotona mietin, pölyä ja likaisia ikkunoita. Mutta, totesin itselleni, varmasti muilla sama tilanne. Ikkunoiden peseminen vaan kun ei kuulu lempi kotitöihini. :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saatiin joululahjaksi sellainen ikkunanpesulaite. Jännä testata keväällä sujuuko se homma jouhevammin:) Kivaa loppuviikkoa sinne myös:)

   Poista
 2. Oh superb! I like the mix of colors , your lamp over the table !
  you have a unique decoration, I'm a fan!

  VastaaPoista
 3. Tämä alkaa olla ihan parasta aikaa. Aivan ihuippuja nämä päivät kun valoisuus viipyilee aina vaan pidempään. Niin parasta :) Kivaa viikkoa Mari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ihan hämmästyttää, kun valoa riittää jo viiden jälkeenkin. On se aina yhtä ihanaa.

   Poista
 4. Tämä alkaa olla ihan parasta aikaa. Aivan ihuippuja nämä päivät kun valoisuus viipyilee aina vaan pidempään. Niin parasta :) Kivaa viikkoa Mari :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!