Yhä ylös yrittää...

Viiltävä tuuli ulkona ei innosta nenänpäätä ulos pistämään. Siitä huolimatta innostuin tänään tuulettamaan peitot ulkona. Miten mukava onkaan illalla käpertyä puhtaiden lakanoiden väliin. Onpahan yksi homma vähemmän viikonloppuna. Ruuvailin tuon String-hyllyllä kiipeilevän puisen nuken sitä pystyssä pitäneestä jalustastaan irti ja heti se rupesi kiipeilemään pitkin seiniä! Roikkukoon tuossa nyt niin kauan kuin voimat kestävät. Hauska heppu:)8 kommenttia

 1. Täälläkin on tuuleteltu, taidan tuuletella joka päivä :D
  Hauska tuo ukkeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkeli oli vähän aikaa kaapissa, kunnes tuli kaapista ulos ja vaikuttaa nyt selvästi vapautuneemmalta:)

   Poista
 2. Mulle tuli heti mieleen jokin kauhuleffa jossa puu-ukkeli herää yöllä eloon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan laittaa se yöksi johonkin lukkojen taakse :O)

   Poista
 3. Ihana tuo ukkeli! ja tuo pikkunen kortti on kans aika kiva :) On niin inspiroivaa katsella miten ihmiset String-hyllynsä täyttävät, kun tuntuu että itsellään se on aina vaan ihan saman näkönen vuodesta toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilin tätä ensin keittiöön, jossa siihen olisi saanut kippoja sun muuta, mutta siellä ei sitten ollut tälle sopivaa paikkaa. "Joudun" olohuoneessa tekemään kaikennäköisiä asetelmia tähän, koska mitään tarpeellisia kuppeja ei täällä viitsi säilytellä. Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 4. Kivalta näyttää. Jokaisen string-hyllykkö on niin omannäköisensä ja persoonallinen. Kivaa loppuviikoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tavara vaihtuu aika usein. Hylly kun on kulkumatkan varrella ja tähän tulee jätettyä kädestänsä tavaraa, joka ei saa joutua tuon meidän pikkuisen käsiin. Niitä sitten kun keräilee pois, niin asetelmatkin vaihtuvat tiuhaan tahtiin samalla. Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!