Uusi työpiste

Parhaat löydöt tekee yllättäen, silloin kun niitä ei etsi. Taas jouduin tämän toteamaan, kun Tori.fi:tä selailin joku aika sitten. Silmiini sattui Lundian Classic -sarjan hylly-työpöytä yhdistelmä. Hintapyynti oli 90€. Tarjosin 50€ päähänpistosta ja sain kokonaisuuden. Mies pyöritteli silmiään hankinnalleni. Vanhan virtsan (anteeksi, mutta en keksinyt muuta tähän hätään) väriseksi kellastunut mänty ei varsinaisesti ollut mikään ilo silmälle. Itse näin jo kokonaisuuden valkoiseksi maalattuna mielessäni. Tätä on tosiaan duunailtu nyt pitkät tovit. Ja se ei johdu siitä, että olisin pilkuntarkka viilaaja, vaan aikaa ei tahdo olla rajattomasti. Olen sujahtanut autotalliin hionta ja maalaushommiin pikkuhetkeksi aina kun on ollut mahdollisuus.
 
 Hioin sinällään hyvänä pysyneen lakkapinnan hiomakoneella kauttaaltaan ja maalasin osat ensin Teknoksen Futura Aqua 3 klik -tartuntapohjamaalilla. Varsinaisena pintamaalina käytin Teknoksen Futura Aqua 20 klik -kalustemaalia. Maali on puolihimmeä ja sävynä valkoinen  T1325 (NCS S 0300-N). Maali oli mukavaa käsiteltävää tällaiselle harrastelijamaalarille. Juuri sopivan paksua, että levittäminen sujui ilman pahempia valumia, mutta ohentamista ei silti tarvittu. Tässä vaiheessa sijoitin kokonaisuuden leikkihuoneeseen, jossa se voi olla työpöytänä vielä toistaiseksi. Kun pienin tuosta kasvaa, tästä saa laskettua tuota työtasoa alemmas, mikäli se hänen käyttöön jää. Toisaalta tämä menisi hyvin tuonne meidänkin makkariin sitten, kun pinnasänky sieltä poistuu. Myin leikkihuoneesta siellä olleen senkin tällä viikolla pois, koska se ei ollut lelujen säilytykseen ollenkaan hyvä kaluste. Ja sitä tilaa nyt tarvitaan tähän huoneeseen. Ajattelin, että Ikean Stuva-sarjaa voisi harkita työpöydän viereen lelujen säilytykseen. Jos jollain on Seinäjoen suunnalla sattumalta ylimääräisenä tätä sarjaa, tietäisin yhden ostajan;)
 
Mutta eikö ollut varsin hyvä löytö?
 
 
 


Yhteistyönä Teknoksen kanssa

10 kommenttia

 1. you have a blog very convenient!
  and beautiful pictures!
  I congratulate you for your very good creativity :)

  VastaaPoista
 2. Hyvän löydön ja edullisen olet tehnyt. Ja, lopputulos on hieno. Kyllä tuossa kelpaa tehdä töitä tai pienen askarrella. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu toteutus! Meillä on vanhemmillani varastossa juuri tätä lundiaa ja olen miettinyt miten sitä hyötykäyttää. Kiitos tästä inspiraatiosta, jospa saisin tehtyä niistä meillekin jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on kyllä moneen. Tosi muunneltavia juttuja. Jään odottelemaan, josko blogiisi tulee juttua joskus;)

   Poista
 4. Wau ! kätevä emäntä olet :) Nyt pännii meilläkin oli joskus taannoin tuollainen hylly ja annoin sen pois! Ei käynyt edes mielessä sen maalaus :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kaikkia voi säilyttää, jos yhtään lohduttaa:) Oli kyllä terapeuttista livahtaa maalaushommiin aina välillä ja saada pätkä "omaa aikaa".

   Poista
 5. Todella hyvä löytö ja ihan hyvään hintaan. Sopii moneen paikkaan.
  Mitkä on tikkaiden ja hyllyjen mitat? Tuo näyttää kutsuvalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeus on n. 150cm ja kapeammat hyllyt 50cm ja leveämmät sekä kirjoitustaso 80cm. Kokonaisleveys siis n130cm. Ihan kompaktin kokoinen.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!