Tuunattu kirppislöytö DIY

Aloitin vuoden viemällä kirppikselle tavaraa ja vaatetta myyntiin. Aina sieltä kuitenkin jotain tulee takaisin kotiinkin  päin. Perjantaina mieltä jäi vaivaamaan yksinäinen tuoli. Maanantaina menin jännittyneenä katsomaan josko hän (ja hän on selvä SHE sorjine nilkkoineen ja kurveineen) vielä sielä odottelisi. Siellähän se oli vielä! Vein kyllä varastosta yhden tuolin myyntiinkin, joten tavaramäärä sinällään ei lisääntynyt. Tuunasin jo valkoiseksi maalattuun tuoliin yhden pinnan mustalla washiteipillä raitaiseksi. Tuli aikas hauska ja saahan nuo teipit sitten pois helposti jos kyllästyttää. Joulumarkkinoilta ostettu istuintalja on myös kuin tehty tähän tuoliin. Saas nähdä missä tämä tuoli tulee  meillä seikkailemaan. Nyt se päätyi olkkariin takan kupeeseen.
 


 

2 kommenttia

  1. Tulipas pirteä :) Mä dyykkasin kerran samanlaisen mutta mustan, siitä vain puuttuu nuoo poikkipuut jaloista. Eli se ei ole istuttavissa :D .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kunhan sisustajan silmää hivelee, niin ei sillä istumisella niin väliä aina ;) Mutta kiva tuli ja itsenikin yllätin, kun sorvattua puuta hankin:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!