Minä itte

Ruokahetket ovat ajoittain hektisiä. Vaaditaan sirkustemppuja ja vähän taikatemppujakin välillä, että pienimmälle saa ruuan kunnialla sinne, minne sen pitäisi mennä. Ympäristö metrin säteellä on useimmiten kuorrutettu jonkinmoisella tahmalla. Nyt alkaa olla aika myöskin sille, että pieni herra syö mielellään jo itsekin jotakin. Tähän asti maissinaksut ja kurkku ovat olleet kova juttu itse syötynä, mutta kohtahan jo lusikkakin on hyvä työkalu. Meidän puinen pöytä on ihana joka suhteessa, mutta kun pinta ei ole ihan täysin sileä, niin siihen kovettuneet ruuanjämät tuntuvat olevan joskus tosi vaikeita putsattavia. Sain MaxPlaylta KLIK testaukseen K.G. Designin silikonisen Rally-tabletin. Tabletin voi laittaa vaikka tiskikoneeseen, joten putsaus on helppoa. Kiva muotoilu on ilo lapsenkin silmälle. Näistähän löytyy muitakin värejä, sekä pilven KLIK ja pöllön KLIK malliset tabletit.
 
Palloklemmarin KLIK arvonta päättyi eilen ja voittajaksi onnetattaren, eli tyttäreni avustuksella selviytyi: Anonyymi osallistuja kommentilla:

Onpa hauskan näköinen tuo palloklemmari! Olen mukana yhdellä arvalla
hippu(at)outlook.com
 
 
Kiitos osallistuneille ja uusille lukijoille<3<3<3<3 Teitähän on jo ihan mukava määrä!
 


 

2 kommenttia

  1. Hauska alusta, luulisi ruoan maistuvan. Muistan tuon kun sai toisinaan olla aika akropaatti, että sai ruoan maistumaan ja menemään sinne osotteesen kuin on rtarkoutis. Ja, kiva kun olit poikennut blogissani. Nyt vastavierailulla ja tulen toistekin. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on noilla pienillä niin paljon mielenkiintoista ympärillä, että touhua piisaa joka tilanteessa:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!