tiistai 26. tammikuuta 2016

Makaronilaatikon kuori

Pikainen tiistaitervehdys näin blogin välityksellä. Nyt on ollut ilmeisesti uusi villitys valloillaan: makaronilaatikon kuori. Elikkäs makaronilaatikkoainekset levitetään pellille ja näin saadaan rapsakka lopputulos. Ikään kuin söisit sitä rapeaa laatikon kuorta. Tein itse viikonloppuna kokeiluluontoisesti tätä ilman jauhelihaa. Juustoa, makaronia ja munamaito mausteineen. Levitin seoksen pellille ja annoin olla uunissa reilun puolituntia 200 asteessa. Leikkelin annospaloja varsinaisen pääruuan lisukkeeksi ja kaupaksi kävi. Voin kertoa, että illan kuluessa kaikki oli syöty. Nämä palat menevät mukavasti vaikka pienenä välipalana lapsille taikka salaatin lisukkeena. Laitoin tähän omaan versiooni aineet omasta päästä mutu-tuntumalla, joten en lähde heittelemään tähän määriä, mutta suhteet aika samat kuin makaronilaatikossa yleensä. Ihan kokeilemisen arvoinen juttu kyllä.


5 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta ja on varmaan hyvä. Täytyykin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia kotkotuksia sitä pitääkin kokeilla ;) Mutta oli kyllä hyvää. Juustoa kannattaa ehdottomasti laittaa joukkoon.

      Poista
  2. Hyvä vinkki, kiitos :) Tätä pitää ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Hyvä vinkki, kiitos :) Tätä pitää ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!