Eteisen täysikuu

Olen yrittänyt pitää itseni kurissa sisustushankintojen kanssa, hoitovapaalla kun olen (tiedätte varmaan ne isot tulot!!?!). No, koska mulla on kirpparilla pöytä, niin jotenkin vinksahtaneella tavalla mulla on oikeus ostaa jotain kivaa pientä. Sieltähän tulee rahaa menetettyjen tilalle. No, niinhän se kyllä onkin. Mukamas ilmaista rahaa. Käväisin moikkaamassa Margitia ihanassa Glo Interiorissa taasen ja senhän nyt tietää, ettei siitä hyvä seuraa. Sinne oli tullut kivoja sisustustauluja. Hinta ei tosiaan ollut paha (26€), koska tämä munkin mahtava kuu-printti on valmiiksi kehyksissä ja taulussa on paspiksetkin. Monesti pelkkä kehystämätön kuva on parinkympin luokkaa tai yli. Tätä ihanuutta jäi vielä yksi liikkeeseen. Oli kuulemma ollut suosittu, enkä ihmettele. Eteisessä meillä oli ennen tämän tilalla se punainen "Keep calm and carry on"-teksti. Sille pitää nyt löytää uusi paikka, ehkä yläkerrasta. Tasoilla oleva punainen kori vaihtui myös mustaan. Korissa pysyvät pyöräilykypärät siististi, mutta helposti otettavissa. Lapset jopa laittavat ne sinne pääsääntöisesti ITSE. Jotenkin selkeni eteinen näinkin pienellä jutulla, kun sen punaisen taulun poistumisella. Oikein itsekin hämmästyin, miten iso muutos on. Taulussa on teksti:"Everyone wants to be the sun that lights up your life. But I´d rather be your moon, so I can shine on you during your darkest hour when your sun isn´t around" .
 
 

 

4 kommenttia

 1. Hieno printti. Meillä samanlainen portainen alusalue (keksin varmaan uuden sanan), hauska nähdä kuinka muut ovat sen hyödyntäneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhassa kodissa oli samanlainen alusalue;), ja ihan samalla lailla laitoin tännekkin nuo kamat. Vanha koira ei uusia temppuja opi;) Toisaalta nuo lipastot imee hirveän määrän hanskoja ja lakkeja sun muuta tavaraa.

   Poista
 2. Haha tuo tosiaan vähän haasteita tähän sisustamiseen, mutta onneksi monia kivoja juttuja löytyy myös pienillä summilla, kun vaan jaksaa vähän aikaa etsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Se ei ole este, vaan hidaste. Eikös sitä niin sanota;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!