Paketteja on kääritty

Otin urakaksi eilen saada joitain paketteja kääreisiin. Väkersin perunasta leimasimen, ja painoin Clasulta löytämääni valkoiseen lahjapaperiin kuusen kuvia. Tuli kyllä aika kiva kuosi tuohon paperiin. Harmi vaan, tuo paperi on sen verran ohutta, että siitä tahtoo näkyä läpi. Joku aluspaperi melkeen vaadittiin jokaiseen pakettiin, ettei salaisuus paljastu ennen lahjan avaamista. Mietin eilen paketoidessani, että joku lista pitäisi melkein tehdä näistä joulun alla olevista puuhista, että tulisi tehtyä kaikki mitä on aikonutkin, nyt kaikki vaan kummittelee mielessä epämääräisenä möykkynä. Olen yleisestikin ottaen sellainen listaihminen. Tykkään tehdä listoja, ne selkiyttävät asioita aika monessa jutussa.

7 kommenttia

 1. Kivaa paperia sulla! Olen itse ajatellut monta kertaa totetuttaa tätä tekniikkaa, mutta en ole kerennyt saada aikaseen. Ehkä vielä blogiini ponnahtaa jotain tällaistakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä joulukirjaa selaillessa tämä vanha konsti tuli vastaan. Nopeaa hommaa,tällähän vois tehdä vaikka mitä!

   Poista
 2. Todella kivoja tulikin! Minä tehtailin myös samaisesta paperista omanlaista, ikävä on tuo läpinäkyvyys :( huomasin saman ja paperia saa laittaa pari kerrosta. Valkoinen vaan on just nyt se oikea kääre. Postaus tulossa valkoisen paperin DIY versiostani.

  VastaaPoista
 3. Kurkitaan ehdottomasti sun aikaansaannokset myös :)

  VastaaPoista
 4. An apple a day keeps the doctor away...
  ...but three apples???

  :-)

  All the best in this year's Advent season!
  Regards from Germany / Saska!
  Uwe.

  VastaaPoista
 5. Ompa kiva tämä mustavalkoversio! Itse tein tämmöistä paperia myös blogini joulukalenteria varten ja luukussa 13 olikin ruskeaan paperiin painettuja vihreitä kuusia :) Jotenkin oli paljon iloisempaa kääriä paketit itse tehtyyn paperiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se itse tehty aina persoonallisempi. Kaunis oli se sunkin värillinen versio:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!