Kotikierros


Meillä on viisihenkinen perhe. Olemme asuneet nyt aika tarkalleen vuoden tässä nykyisessä kodissamme, joka on Älvsbytalo. Pääsinkin tekemään yhteistyötä Älvsbytalojen kanssa, ja heidän toivomuksestaan tehdään nyt kotikierros meillä. Talomme on 2005 valmistunut malli Tuulikki. Pinta-alaa on yhteensä 153,7 neliötä. Yläkerrassa on kahden vanhemman lapsen huoneet sekä aula, wc ja varastotila sekä parveke. Alakerrasta löytyy eteisen lisäksi keittiö, kaksi makuuhuonetta, olohuone, pukeutumishuone, wc, pesuhuone saunoineen ja kodinhoitotila. Sekä kodinhoitohuoneesta, että olohuoneesta on pääsy omille terasseilleen. Toisella terassilla on jatkuvalämmitteinen poreallas.
Olohuoneen vieressä oleva makuuhuone on loistava tv-huoneeksi, mutta meillä se on pienimmän lapsen huoneena tällä hetkellä. Tyytyväisin olen ollut makuuhuoneiden kokoon. Ei ole ollenkaan itsestään selvää nykyisissä pakettitaloissa, että makuuhuoneet olisivat kunnon kokoiset. Lapsilla on tilaa olla ja touhata omissa huoneissaan ja vanhempienkin makuuhuoneessa mahtuu kulkemaan, vaikka siellä on normaalia leveämpi parisänky ja pinnasänky. Blogini löytyy myös Älvsbytalojen sivuilta. Sieltä löytyy myös muiden Älvsbytaloissa asuvien bloggareiden blogeja.

ALAKERTA:

ETEINEN


KEITTIÖ


KODINHOITOTILA

KYLPYHUONE JA SAUNA


WC

MAKUUHUONE

OLOHUONEMAKUUHUONE / LEIKKIHUONE


YLÄKERTA:

AULA


POJAN HUONE


TYTÖN HUONE

 
 Pohjakuva
Close
Meidän mallissa yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta
Pohjakuva yläkerta
Close

2 kommenttia

  1. Kaunis koti teillä! Oletteko olleet tyytyväisiä Älsbytaloon, siitä kuulee melko monenlaista?!

    VastaaPoista
  2. Ollaan oltu tyytyväisiä näin vuoden kokemuksella. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Talo on kuitenkin jo 10 vuotta vanha, joten ongelmat olisivat varmasti ilmenneet jos jotain olisi. (Sama koskee tietysti muitakin valmistajia). Meillä on ymmärtääkseni esim. keittiön kaapistojen ovet ja tasot, sekä kylppärin kalusteet muulta toimittajalta kuin Älvsbytalojen oma mallisto. Kylppärissä ei myöskään ole muovimattoa vaan laatat.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!