Glo Interior

Kävin eilen kuvailemassa (sekoamassa) Seinäjoen Torikeskuksessa olevassa Glo Interiorissa. Se on niin tajuttoman täynnä kaikkea ihan liian ihanaa tavaraa, että oksat pois. Voisin varmasti ottaa kotiini 95% siellä olevista tavaroista, Ihan käy yksiin kyllä oman maun mukaan. Tuotemerkkeinä mm. Nordal, IB Larsen, House Doctor, Nicolas Vahe´, Tine K Home ja Watt & VEKE.  Jotain ostin itsellenikin, mutta siitä myöhemmin, jahka saan sen paikoilleen. Perjantaina 13. pvä Torikeskuksessa on joulunavaus klo 16-20, ja kakkoskerroksen sisustusmaailmassa on tarjoilua ja arvontaa, joten sinne vaan tutustumaan. Tuo pienistä laatikoista koostuva joulukalenteri olisi niin tehnyt mieli hankkia, hintakin oli vaan 9,50€. Sille ei ole harmi vaan sopivaa tilaa meillä. Mutta te keillä on, hakekaa omanne pois. Hauska idea! Mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten vassakuu:















9 kommenttia

  1. Mahtavaa että Seinäjoen keskustaan tullut tälläinen paikka, hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielettömiä tavaroita. Eikä ole kynnystä mennä sisään, niinkuin monesti kivijalkakaupoissa on.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Onpas siellä tosi kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikeaa oli päättää mitä pientä ostaisi, kun olisi halunnut kaikkea :)

      Poista
  4. Mäkin kävin tuolla ekaa kertaa koskaan n. viikko sitten. En tiedä miksen ole vanhalla paikalla koskaan käynyt. Mutta valikoima oli kyllä todella myös mun makuun ja lähes kaiken olisin voinut kotiuttaa :D Olin vaan toisella asialla ja aikaa kuluttamassa, joten päädyin vaan ihan pikkuisiin hankintoihin. Olis voinu muuten olla selittelemistä ku palaan autoon kauheiden kassien kanssa :D Pian siis uudelleen :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on jäänyt kaivelemaan yksi juttu, joka on pakko varmaan hakea joskus sieltä. On se kyllä kiva kun täälläkin on noin ihana liike<3

    VastaaPoista
  6. Mä sain joululahjaksi lahjakortin tuonne ja nyt on vaikeuksia päättää mitä haluan.. niin paljon kaikkea ihanaa! : )

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!