Ruokapöydällä on taas tilaa!

Puoli vuotta ruokapöydän päällä on majaillut sitteri. Niin tarpeellinen, mutta ei niin kiva pöydänvalloittaja. Nyt, kun herra M on istumaiässä ja saanut vihdoinkin räpylänsä pöydän alle, eli päässyt syöttötuoliin, on niin ihanan avaran näköistä ja pöydälle voi pysyvästi laittaa jotain kukkaa tms. Aikansa kutakin, taas on yksi etappi pikkumiehenkin elämässä saavutettu! Täytyy kyllä kliseisesti todeta, että kyllä se aika menee niin nopeasti.

Tällä viikolla pitää nyt sitten nauttia auringosta, kun se viimein on suopealla päällä ja paistelee antaumuksella. Sängynpäätyprojekti odottelee kyllä valmistumista, mutta ei onneksi enää vaadi työtä kauheasti, siitä enemmän sitten ensi kerralla kenties.

4 kommenttia

 1. Kiitos tuolivinkeistä blogissa, erittäin varteenotettavia! Nää teidän tuolitkin olis aika buenot, kävisivät puisilla jaloilla tai näillä! Muistan kuin eilisen, kun meidänkin pöydällä majaili sitteri!

  VastaaPoista
 2. Juu, kivat on nämä DSR-tuolitkin. Sorruin kahteen halpaan kopioon ja niitä nyt testaillaan. Yksi ehtakin löytyy. Kolmea uupuu vielä, pitää nyt katsoa, onko näistä halpiksista mihinkään.

  VastaaPoista
 3. Tuo pöytä on upea! :) Onko itse tehty vai valmispöytä?

  VastaaPoista
 4. Pöytä on teetetty. Kansi on vanhoista lankuista ja muu osa uutta puuta. Itse on vahattu. En kyllä ihan heti luopuisi, kun sen vihdoin sai.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!