Suolaista ja makeaa

Ihan ensiksi, vähänkö olen ylpeä! Ihan itse tein uuden bannerin blogiin!!! Löysin rautalangasta väännetyt ohjeet ja PicMonkey -kuvankäsittelyohjelman. Näin sitä oppii vanhakin koira uusia temppuja.

Taas on tullut väkerrettyä torttua ja sämpylää. Nyt kun sitä on kotona, niin leipomuksia tulee tehtyä useammin. Se on kivaa, niillä on helppo ilahduttaa perhettä ja tietysti onhan niitä mukava syödäkkin. Oikein pullantuoksuinen  (ja -näköinen) äiti :). Juu, ne kahdeksan juuttunutta raskauskiloa eivät ilmeisesti ole menossa minnekkään tällä menolla.

Sämpylät tein sämpyläjauhopussin ohjeella. Ne kyllä tekevät aina kauppansa iltapalana. Olisipa ihanaa kun aamupalallakin olisi uunituoreita sämpylöitä.

Meitä lähellä on Valion tehtaanmyymälä ja siellä tulee poikettua silloin tällöin. Yhtenä päivänä mukaan tarttui muutama mansikkakerma-purkki, olivat niin edullisia siellä. Ne käytin eilen unelmatorttuun. Täytteenä siis mansikkakermavaahtoa ja banaania. Taikina on normaali kääretorttupohja kaakaojauheella ryyditettynä.

Ei kommentteja

Kiva kun kävit, jätä kommentti!