Omena-raparperikeikauskakku
0,5dl Flora Culinessea
1dl fariinisokeria
3kpl raparperin vartta
1kpl omena
taikina:
1,5dl Flora Culinessea
2dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl vanilliinisokeria
2,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Tarjoiluun Flora Vanillaa
-laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja levitä pohjalle Culinesse ja fariinisokeri
-asettele paloitellut raparperin ja omenea palat vuokaan
-vaahdota rasva ja sokeri, lisää munat yksitellen
-lisää kuivat aineet varovasti sekoittaen
-kaada taikina raparperien päälle vuokaan
-paista 170 astetta n45min.
Taitaa olla tämä ohje alunperin jostain Floran mainoksesta, mutta takuuhyvää on!
Ei kommentteja
Kiva kun kävit, jätä kommentti!