Löytö

Tunnustan, olen mainonnan uhri. Lehdessä oli -30% alekuponki Askoon ja sinne suuntasin kyseinen lappu taskussa tässä päivänä muutamana. Jäihän sieltä käteen tämä kiva lankakori. Mulla on aina vaikeuksia kivan tavaran kanssa, että mihin sen sijoittaisi, kun tämäkin olisi kiva keittiössä, olohuoneessa tai vaikka veskissä paperirullakorina... Olohuoneeseen se nyt päätyi ainakin aluksi.






Löysin kivan matonkin sängyn viereen, mutta mustavalkoiset kyseisestä matosta olivat loppuneet. Ainoastaan mallimatto oli esillä, mutta sitäpä ei sitten tietysti myytykään. Jäi vähän harmittamaan, mutta minkäs teet :(

Olin kyllä alekupongin lisäksi liikkeellä muullakin asialla. Olen etsinyt määrämittaista superlonia.
Meillä on vauvan rottinkinen ensisänky (pienempi kuin pinnasänky), johon olen patjatarpeita etsinyt. vaan eipä löydykään Seinäjoelta liikettä, josta sitä saisi. Vielä jokunen vuosi sitten sellainenkin liike löytyi. Päädyin sitten ostamaan pinnasänkykokoisen patjan, josta leikkelen oikeankokoisen patjan pikkusänkyyn.

Purevia pakkaspäiviä,

Mari

4 kommenttia

 1. Sinullahan on oikein kiva blogi :)

  En olekaan käynyt pitkään aikaan askossa sisutuspuolella, pitäisi joku päivä piipahtaa :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin sisustusunelmista tänne ja taidan jäädä lukijaksi :) Tuollaista hedelmäkoria olen nyt tässä itsekin makustellut mielessäni. Teillä on kivannäköinen koti. ^_^

  VastaaPoista
 3. Upea hedelmäkori, tykkään toosi paljon :) Ei olekaan tullut pitkään aikaan käytyä Askossa, pitäisi varmaan käydä kurkkimassa. Itselläni on etsinnöissä pinnasanky, ei vielä hirveä kiiren sen suhteen, mutta jospa sen kerkeäisi ennen vappua :)

  Oikein ihana blogin sinulla!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!