Makuuhuoneessa

Uudessa kodissamme oli valmiiksi seinissä onneksi neutraalit sävyt, joten remontin tarvetta ei paljolti ollut. Makuuhuone esimerkiksi oli sopivan harmaa. Sille ei tarvi tehdä mitään. Ainoastaan päiväpeite menee vaihtoon. Etsinnässä on valkoinen peite. Vanha kun oli harmaa ja se tuntuu noitten harmaitten seinien kanssa jo vähän liiankin harmaalta. Verhot on Annon.

 Sänky meni vaihtoon muutossa. Päädyimme runkopatjoihin, koska jenkkisängyt ovat kuulemma aina aika pehmeitä ja meillä tykätään suht jäykistä patjoista. Leveyttäkin tuli enemmän, sillä vanha parisänky oli 160cm ja tällä uudella leveyttä on 180cm. Pianhan tuossa välissä köllii se uusi tulokas, joten eipä se lisätila haitaksikaan ole...

Jonkinlaiset yöpöytähärvelit pitäisi löytää myös. Nykyinen musta jakkara on hitusen liian korkea ja pieni. Siitä tuppaa herätyskello tippumaan kun sitä pimeässä kopeloi.

 
 
Hyvää uutta vuotta 2015!
 
Mari

2 kommenttia

  1. Ihana makkari :) Mistä tuo jakkara on hankittu ?

    VastaaPoista
  2. Jakkara on jostain osto- ja myyntiliikkeestä varmaan 15 vuotta sitten ostettu. Oli pitkään varastossa ja taas tuntui kivalta kun sai mustan maalin pintaansa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!