Top 5 kirpparilöydöt (isommat tavarat)

Joku aika sitten postasin pienempiä tavaroita, jotka on meille kulkeutunut käytettynä kirpparilta tai huutokaupasta. Nyt listaan isompia tavaroita. Pidän vanhemmista tavaroista, koska ne tuovat kotiin kerroksellisuutta ja luonnetta. Sisustus olisi hirveän tylsää, jos kaikki on uutta ja saman aikakauden tuotetta.


Nro 1.

Lokerikko, jota etsin jonkun aikaa. Löytyi Juthbackasta. Rouhea ulkonäkö ja tähän saa helposti vaihtelua tavaroita vaihtelemalla. Näitä löytyy meiltä kaksi.
Nro 2.

Tuolit. Yhdistin ne tähän samaan, koska Top 6 olisi kuulostanut vähän oudolta...  Molemmat miellyttävät muodoltaan silmää. Jakkara vanhan tavaran liikkeestä ja nojallinen tuoli mökin vintiltä. Molemmat maalattu.
Nro 3.

Valokirjain. Ehkä vähän kärsinyt jo inflaation, mutta kivan näköinen edelleen. Näitäkin meillä kaksi, toinen punaisena yläkerrassa. Mies sai molemmat tutultaan.Nro 4.

Arkku. Huutokaupasta reilu 10 vuotta sitten. Tämä oli alunperin sohvapöytänä, mutta on nyt makuuhuoneessa ja säilöö meidän joulukoristeet mallikkaasti.Nro 5.

Tämä kori ei ole itseasiassa ostettu vaan peritty. Tämä kuului paapalleni, joka säilytti siellä rakennuspiirustusrullia. Kori on ehkä 60-luvulta. Täällä säilyy hyvin lahjapaperirullat. Kori on tällä hetkellä kylppärissä paikkaamassa vanhaa pesukoneen paikkaa ennenkuin kodinhoitohuone valmistui. Mukavaa sunnuntaita,

Mari

Ei kommentteja

Kiva kun kävit, jätä kommentti!