torstai 27. maaliskuuta 2014

Kropsua

Torstaisin lapsilla on molemmilla harrastuksia. Yleensä kotiin saapuu nälkäisiä lapsukaisia.
Pannari on meillä suosittu ja täyttävä iltapala harrastusten jälkeen. Niin, ja tuleehan se uunissa
vähän kuin itsestään.

Tällä reseptillä meillä se tehdään, tosin vähän muunnellen. Sokerin ja rasvan määrää voi vähentää
ja itse laitoin vehnäleseitä osan jauhoista tilalle.



HERKKUPANNARI
(siis Kropsu)

8dl maitoa
2 munaa
75g voisulaa

-sekoita ja lisää:

4dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1tl suolaa
1tl vaniljasokeria

Paista 200-225 astetta n. 30min








Tänään oli niin ihana ilma ja vielä vapaapäivä, että aika meni ulkohommissa pensasaitaa leikkaillen.
Tietysti se pakollinen siivouskin oli tehtävä.
Meillä se menee yleensä näin:


Illan jatkoja,

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätä kommentti!