sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lauantain pulled pork

Viimeaikojen hittiruoka pulled pork on päätynyt meilläkin lautaselle jo muutaman kerran. Viimeksi tehtiin hampurilaisia ja eilen tein lihan lisukkeeksi uunissa lohkoperunoita ja salaattia.




PULLED PORK

n. 1kg pala kassleria
1 tlk tummaa olutta
suolaa
mustapippuria
BBQ -kastiketta

      Laita liha uunivuokaan ja hiero pintaan suolaa ja mustapippuria. Kaada olut lihan kanssa vuokaan.
Anna olla aluksi 200C puoli tuntia ja laske lämpö sitten 150C. Anna olla uunissa ainakin kuusi tuntia.

Riivi uunissa muhinut liha pieniksi säikeiksi haarukan ja veitsen avulla. Pitäisi tässä vaiheessa hajota miltei itsestään. Sekoita joukkoon BBQ-kastike. Itse laitoin puoli pulloa. Anna olla uunissa taas puoli tuntia 200C.

Liha on valmista nautittavaksi vaikka hampurilaisen välissä. Mausteitahan voi laittaa muitakin oman maun mukaan. Tämän ohjeen otin netistä ja se on tosi yksinkertainen ja herkullinen.

Kannattaa koittaa!

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätä kommentti!